پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403

در راستای فعالیت‌های خیرخواهانه و نوع‌دوستانه: از اعضای کانون – فرهنگی هنری پرتو مهر دانشگاه علم و فرهنگ تقدیر شد

در راستای فعالیت‌های خیرخواهانه و نوع‌دوستانه و به مناسبت روز جهانی داوطلب، از اعضای کانون – فرهنگی هنری پرتو مهر دانشگاه علم و فرهنگ از سوی مؤسسه بنیاد دانش تقدیر شد.

در مراسمی که به مناسبت روز جهانی داوطلب( پنجم دسامبر) به همت مؤسسه بنیاد دانش برگزار شد، از اعضای کانون – فرهنگی هنری پرتو مهر دانشگاه علم و فرهنگ به نمایندگی مائده رحمانی شمس و زهرا تیموریان در راستای فعالیت‌های داوطلبانه این کانون در سطح دانشگاه که با حس مسئولیت‌پذیری اعضای آن انجام می‌شود، تقدیر شد.
گفتنی است، ۵ دسامبر- مصادف با ۱۴ آذرماه به عنوان روز جهانی داوطلب (IVD)نام گرفته است و سازمان ملل متحد در سال ۱۹۸۵ برای نخستین‌بار این روز را با نام کامل «روز جهانی داوطلب در راه توسعه اقتصادی و اجتماعی» معرفی کرد. هدف از نام‌گذاری این روز ترویج فعالیت‌های داوطلبانه در سازمان‌ها و گروه‌های بزرگ و یا حتی نهادهای کوچک‌تر محلی است و هر ساله نقش برجسته داوطلبان در دستیابی به هدف‌های توسعه پایدار در سطح محلی، ملی و جهانی را یادآور می‌شود.